tirsdag den 29. september 2009

Sammensmeltning af hjemmesider








For at gøre det nemmere for jer som kunder at bestille varer fra både ClaMal og ClaMal Outlet, har vi valgt at smelte de to hjemmesider sammen under http://www.clamal.dk/ domænet, men på den side der i dag ligger under http://www.clamaloutlet.dk/. Fremover skal du bare taste http://www.clamal.dk/, outlet shoppen vil så ligge som en undermenu på hjemmesiden. Du vil stadig kunne bruge http://www.clamaloutlet.dk/, her vil du så ryge direkte ind i undermenuen, altså ind i Outlet delen.

En anden grund til at vi flytter clamal.dk skyldes, at vi oftere og oftere oplever bestillinger, hvor vi kan se bestillingen og kontooplysningerne, men vi kan ikke se hvem kunden er.
Det betyder, at du rent faktisk kan have en ordre liggende hos os, som vi ikke kan effektuere. Skulle det være tilfældet, at du har ventet i mere end en uge på dine varer, så ring os op, og vi vil rette fejlen hurtigst muligt.

Hav venlist en smule overbærenhed med os i de nærmeste dage, da der er rigtig mange varer der skal flyttes over på det nye fælles domæne.

Med venlig hilsen
ClaMal Staff

Ingen kommentarer:

Send en kommentar